Underkategorier

 

Tenerife

Tenerife er den største øya av Kanariøyene, og tilbyr et usedvanlig variert klima og en eksepsjonell natur.

Den vulkanske øya er et yndet reisemål for sydenturister på jakt etter litt etterlengtet sol og varme i tropiske omgivelser.

Klikk her for å se gode tilbud på charterreiser til Tenerife.

Tenerife

Tenerife kan tilfredstille de fleste reisende, med forskjellige feriesteder som passer til ulike typer reisende. Den sydligste delen av Tenerife er den mest solrike, og her finner man også de fineste sandstrendene. Reisemål som Los Cristianos og Playa las Americas tiltrekker seg festglad ungdom fra hele Europa, med et pulserende uteliv som skaper stemning i de sene timer.

Den nordlige delen kan skilte med en usedvanlig naturlig skjønnhet iblandet tradisjonelle fargerike kanariske byer som Puerta de la Cruz og Oratava. I nordøst finner du også den vakre storbyen Santa Cruz de Tenerife som byr på en blanding av moderne byliv, historie, kultur, shopping og flotte strender.

I midten av øya finner man vulkanen Teide, Spanias høyeste fjell. Nasjonalparken Teide er et populært sted for friluftsentusiaster som vil få litt mosjon i høyden imellom sol og strand.

Tenerife har også mange attraksjoner og severdigheter med dyreparker, badeland og til og med en ubåt man kan gå på ekspedisjon med.

 

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: